Du er her: HjemBli medlemVåre tilbud til deg
Bli medlem
 

Bli med på norsk ungdomsleir!

Illustrasjonsbilde: Bli med på norsk ungdomsleir!

Vi gleder oss til å bli kjent med nok en herlig gjeng til sommeren!

27. juni til 4. juli 2024 inviterer vi deg mellom 14 og 18 år til å bli med på norsk ungdomsleir. På Solåsen Leirsted i Sandefjord får du møte andre ungdommer som har medfødt, genetisk eller tidlig ervervet hjertefeil. Du får nye opplevelser, kanskje noen utfordringer (om du tør å prøve) og mye sosialt samvær.

Praktisk informasjon:

Leiren er for deg som har hjertefeil- liten eller stor, medfødt eller arvelig . Du må være mellom 14-18 år, altså født mellom 2006-2010. Kontingenten for 2024 må være betalt i god tid før leiren starter. 

Det vil være erfarne ledere til stede. Noen er foreldre til hjertebarn, og noen er medlemmer i Voksne med medfødt hjertefeil og har selv vokst opp med hjertefeil. Det vil også være med to sykepleiere på leiren.

Reise til og fra vil være med det transportmiddelet som passer best. Informasjon om reisemåte vil bli sendt ut til dere i god tid før leiren. Fly- og togbilletter bestilles av Foreningen for hjertesyke barn. Vi setter opp felles transport fra Gardermoen, Oslo sentrum og Torp (Sandefjord). Det vil også være felles buss hjem fra leiren. Bussen er kun for deltakere på leiren.  

Egenandel for å delta på leir er kr. 2500,- pr deltaker. Dette dekker reise, opphold, mat og aktiviteter/utflukter i løpet av leiren. Noen fylkeslag dekker egenandel på denne leiren, så ta gjerne kontakt med ditt fylkeslag for å sjekke muligheten for dette. Faktura for egenandelen sendes ut i mai.

NB – vi har begrenset kapasitet på leiren. Påmelding skjer ved første mann til mølla. Det er mulig å stå på venteliste og dere blir kontaktet dersom det blir avbestillinger. Ved behov for ledsager må dette bemerkes i påmeldingskjemaet, det er en begrensning på antall ledsager vi kan ha med. Påmeldingen åpner mandag 12. februar kl. 20:00 og siste frist for påmelding er 1. apri.

 

Hvis du blir med:

- Får du være med på mange aktiviteter, som kano/SUP, bading, klatring, ballspill, kortspill, batikk, shopping og mye annet moro

- Får du en hel dag i Dyreparken i Kristiansand

Program sendes ut i juni, sammen med pakkeliste og hva som er lurt å ha med på leiren. 

 

Hva må du forholde deg til på leir?

- Det er mange ungdommer på leir og derfor vil det være noen regler for at alle skal ha det bra og leiren skal bli en god opplevelse

- Du kommer til å bo på internat, hvor du deler rom med flere andre deltakere. Det er ulike etasjer for gutter og jenter.

- Vi har regler for når det skal være stille på internatene og når alle skal ligge i sengen sin

Sikkerhetsskjema:

Alle foreldre/foresatte til deltakerne må fylle ut et sikkerhetsskjema. Vi trenger informasjon om hjertefeilen, medisiner, andre hensyn/allergier etc. Her er det viktig at vi får godt med informasjon! Dette skjemaet sendes ut i løpet av mars.

Påmelding:

Scann QR-koden for påmelding

For spørsmål, ta kontakt med Petter på e-post petter@hjertebarn.no  

Bekreftelse om du har fått plass på årets sommerleir, sendes ut i etterkant av påmeldingsfristen.

Fullstendig invitasjon til leir finner du her.

Del dette innholdet:

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: Utlysning av prosjektmidler 2024

Utlysning av prosjektmidler 2024

Foreningen for hjertesyke barn Forskningsstiftelsen har gleden av å utlyse forskningsmidler. I 2024 skal vi dele ut opptil NOK 700 000 til forskningsprosjekter som kan bedre livssituasjonen til hjertebarn og deres familier. 

Søknadsfrist er 1. september 2024. 

Utlysning av prosjektmidler 2024 - les hele saken


Utsikt fra hotellet

Et halvt år til landsmøte 2024 i Bodø

Nå er innkalling til landsmøtet 2024 i november sendt ut. Vi gleder oss til 2. og 3. november, hvor mange skal møtes i Bodø for å stake ut veien videre for Foreningen for hjertesyke barn. Visste du at alle som er medlemmer i foreningen kan sende inn saker og forslag til landsmøtet?

Et halvt år til landsmøte 2024 i Bodø - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Forskningspris til Kristina Herman Haugaa

Forskningspris til Kristina Herman Haugaa

Nasjonalforeningens hjerteforskningspris for 2024 er tildelt professor og kardiolog Kristina Hermann Haugaa. Hun mottok prisen for sitt mangeårige arbeid med genetisk hjertesykdom.

Foreningen for hjertesyke barn gratulerer så mye, og ser fram til et fortsatt godt samarbeid i årene som kommer.

Forskningspris til Kristina Herman Haugaa - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: post@hjertebarn.no

Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2022

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as