Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Petter Nymo er vår nye organisasjonskonsulent

Illustrasjonsbilde: Petter Nymo er vår nye organisasjonskonsulent

Vi er begeistret for å kunngjøre at Petter Nymo har sluttet seg til administrasjonen i Foreningen for hjertesyke barn som organisasjonskonsulent med ansvar for ungdomsarbeidet i foreningen. Med sin sterke lidenskap for hjertesaken og mange år som frivillig og tillitsvalgt bak seg, bringer Petter med seg ny giv og engasjement til rollen.

- Jeg ser veldig frem til å jobbe med dette her. Det er viktig for meg å gjøre en god jobb, og ungdomsarbeid ligger mitt hjerte nært. Jeg gleder meg veldig, og det blir en kjempe spennende overgang for min del.

Petter har lang fartstid i foreningen allerede. Han ble medlem for 20 år siden, da han selv ble far til et hjertebarn, og har vært engasjert som frivillig i foreningen siden 2014. Siden 2017 har han vært frivillig på vår årlige ungdomsleir, og i 2018 ble han valgt som leder i fylkeslaget Nordland. Petter har et bankende hjerte for ungdomsarbeid, og har vært involvert i frivilligheten i nærmere 40 år. 

Som organisasjonskonsulent vil Petter være ansvarlig for planlegging og gjennomføring av ungdomsleir og konferanser, samtidig som han bistår med regnskap og andre administrative oppgaver. Ettersom han nå går inn i administrasjonen, må han tre av som tillitsvalgt og leder i fylkeslaget Nordland. Men dette bekymrer han ikke nevneverdig.

Jeg føler meg rimelig trygg på at styret i fylkeslaget Nordland fortsetter videre på en god måte, for det er veldig flinke folk, og vi har alltid jobbet som et lag.

Velkommen, Petter!

Del dette innholdet:

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: Alt klart til skolestart?

Alt klart til skolestart?

Etter en lang sommerferie, kommer en av årets viktigste dager, (det er) skolestart! Noen skal møte opp for aller første gang, mens andre har rykket et hakk opp og skal begynne på nytt trinn, kanskje til og med på ny skole.

Noen gleder seg og har gjort det lenge, skolen er morsom og spennende og møtesmed forventning. For andre oppleves det som skummelt og krevende, og de siste dagene av ferien preges kanskje av engstelse for hvordan alt skal bli. For alle gjelder det samme – at det er lurt å være godt forberedt.

Alt klart til skolestart? - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Ledige plasser på Geilomo

Ledige plasser på Geilomo

Det er fortsatt ledige på plasser på fireukers 'hjerteopphold' på Geilomo i perioden 21. august - 15. september. Kanskje det er midt i blinken for ditt hjertebarn?
 
Kontakt leder Anne-Britt Foss på tlf. 32 09 50 00 for veiledning og mer informasjon.
 

Ledige plasser på Geilomo - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute

Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute

Mange av våre faste kjøpere og støttespillere får nå telefon fra vår gode samarbeidsparner Windmill, med spørsmål om å kjøpe neste års kalender fra Foreningen for hjertesyke barn. Vi vil takke alle som bidrar til vårt arbeid ved å kjøpe Hjertebarnkalenderen. Vi gjør oppmerksom på at kalenderen har fått nytt kontonummer på årets faktura.

Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: post@hjertebarn.no

Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2022

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as