Du er her: Aust-AgderAktuelt
Du er her: Aust-AgderAktuelt
Aktuelt
 

Status for FFHB og vår merkevare

Illustrasjonsbilde: Status for FFHB og vår merkevare

GJENNOMGANG. Styreleder i Foreningen for hjertesyke barn, Erik Skarrud, gjennomgikk merkevareplattformen vår. Foto: BAARD LARSEN

Med over 40 års historie kan Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) dokumentere at vi er den viktigste organisasjonen for barn med hjertefeil, i Norge.

Dette sier styreleder i FFHB, Erik Skarrud, under gjennomgangen av merkevareplattformen vår, og status for FFHB per i dag.
- Vi har et navn også utenfor Norges grenser, et tydelig merkenavn og er den eneste organisasjonen i landet som har egen forskningsstiftelse. FFHB deler ut flere hundre tusen kroner jevnlig til forskningsformål, blant annet ved Rikshospitalet i Oslo, påpeker Skarrud.
Arbeidet som FFHB har gjort i over 40 år viser at det er behov for organisasjonen, og vår troverdighet er høy. FFHB er det ledende nettverket for barnehjertesaken, gir kunnskapsbasert informasjon og oppfølging, driver profesjonelt, resultatorientert og kostnadseffektivt. I tillegg har vi som nevnt en forskningsstiftelse med fokus på kunnskap og metode.
- Fylkeslagene i FFHB samarbeider også godt med sine lokale sykehus, og gir hver jul gaver til (barne)avdelingene på de sykehusene de sogner til slik at de som er innlagt i høytiden får en bedre hverdag, legger fylkesleder i Aust-Agder, Baard Larsen, til.
- Alle barna med hjertefeil, barna og deres familier, skal ha hjelp, informasjon og oppfølging, og et godt liv til å fungere best mulig i hverdagen. FFHB skal både være omsorgsfull og offensiv, påpeker styreleder Erik Skarrud.
Anne Giertsen, leder av VMH, Voksne med medfødt hjertefeil, holdt også et innlegg omkring den jobben som "avdelingen" for de voksne jobber med.

Del dette innholdet:

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: En bro av hjerter

En bro av hjerter

Tidlig en søndag morgen i slutten av juni 1987 begynte en tre dager gammel gutt en usikker reise. Jeg fulgte ham i ambulansen den første etappen, fra sykehuset i Tønsberg til Fornebu flyplass. Han var på vei til Philadelphia i USA for å opereres for en kompleks hjertefeil, hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HVHS). 

Forfatter: Alf Meberg
Denne artikkelen sto først på trykk i magasinet Hjertebarnet 3/2021.

En bro av hjerter - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Lasse-liten er blitt Lasse-stor

Lasse-liten er blitt Lasse-stor

– Jeg er så takknemlig for livet, sier Lasse Fagereng (33). På slutten av 80-tallet var han hele landets Lasse-liten, kjent for sin livstruende hjertefeil som han mot alle odds overlevde. I dag er han Lasse-stor, pappa til to gutter og fornøyd med det meste i livet.

Forfatter: Hanni Winsvold Petersen
Denne artikkelen sto først på trykk i magasinet Hjertebarnet nr. 3/2021.

Lasse-liten er blitt Lasse-stor - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Født i koronatid

Født i koronatid

Johan Aleksander Einangen Holst har levd hele sitt åtte måneder gamle liv i koronatid. At familien bor på et lite sted nord i landet har vært både utfordrende og bra for den lille gutten, som ble født med hypoplastisk venstre hjertesyndrom (HVHS).

Forfatter: Synnøve Prytz Berset
Denne artikkelen sto først på trykk i magasinet Hjertebarnet 3/2021.

Født i koronatid - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil.
Ikke alle rekker å feire ettårsdagen

Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

t: 23 05 80 00

Øvre Vollgate 11, PB 222 Sentrum
0103 Oslo
Org.nr.; 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

ffhb@ffhb.no

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
t: 23 05 80 00
Øvre Vollgate 11, PB 222 Sentrum
0103 Oslo
Org.nr.; 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

ffhb@ffhb.no

Innsamlingsprosent 2019

Utviklet av Imaker as