Du er her: Aust-AgderAktuelt
Du er her: Aust-AgderAktuelt
Aktuelt
 

Status for FFHB og vår merkevare

Illustrasjonsbilde: Status for FFHB og vår merkevare

GJENNOMGANG. Styreleder i Foreningen for hjertesyke barn, Erik Skarrud, gjennomgikk merkevareplattformen vår. Foto: BAARD LARSEN

Med over 40 års historie kan Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) dokumentere at vi er den viktigste organisasjonen for barn med hjertefeil, i Norge.

Dette sier styreleder i FFHB, Erik Skarrud, under gjennomgangen av merkevareplattformen vår, og status for FFHB per i dag.
- Vi har et navn også utenfor Norges grenser, et tydelig merkenavn og er den eneste organisasjonen i landet som har egen forskningsstiftelse. FFHB deler ut flere hundre tusen kroner jevnlig til forskningsformål, blant annet ved Rikshospitalet i Oslo, påpeker Skarrud.
Arbeidet som FFHB har gjort i over 40 år viser at det er behov for organisasjonen, og vår troverdighet er høy. FFHB er det ledende nettverket for barnehjertesaken, gir kunnskapsbasert informasjon og oppfølging, driver profesjonelt, resultatorientert og kostnadseffektivt. I tillegg har vi som nevnt en forskningsstiftelse med fokus på kunnskap og metode.
- Fylkeslagene i FFHB samarbeider også godt med sine lokale sykehus, og gir hver jul gaver til (barne)avdelingene på de sykehusene de sogner til slik at de som er innlagt i høytiden får en bedre hverdag, legger fylkesleder i Aust-Agder, Baard Larsen, til.
- Alle barna med hjertefeil, barna og deres familier, skal ha hjelp, informasjon og oppfølging, og et godt liv til å fungere best mulig i hverdagen. FFHB skal både være omsorgsfull og offensiv, påpeker styreleder Erik Skarrud.
Anne Giertsen, leder av VMH, Voksne med medfødt hjertefeil, holdt også et innlegg omkring den jobben som "avdelingen" for de voksne jobber med.

Del dette innholdet:

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: 2 X kjærlighet på kjærlighetens dag

2 X kjærlighet på kjærlighetens dag

14. februar skal alle hjerter gledes. Stiftelsen Organdonasjon markerer selveste kjærlighetens dag med en egen vri. Rundt 100 frivillige skal stå på stands rundt om i landet, og i sosiale medier slippes kampanjen «De tre magiske ord».

2 X kjærlighet på kjærlighetens dag - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Bli med på norsk eller nordisk ungdomsleir i 2020

Bli med på norsk eller nordisk ungdomsleir i 2020

Har du lyst til å være med på sommerleir der du får møte andre ungdommer som har en medfødt, genetisk eller tidlig ervervet hjertefeil? En uke i juni eller juli med nye opplevelser, kanskje noen utfordringer og mye sosialt samvær! Er du mellom 14 og 18 år, er dette kanskje noe for deg?

Bli med på norsk eller nordisk ungdomsleir i 2020 - les hele saken


EFFEKTIV: Lucas 3 i bruk på pasient under transport til sykehus.

Snart er Lucas-en i boks

Prosjektet med å samle inn penger til kjøp av en Lucas 3 brystkompresjonsmaskin, som ambulansen i Grimstad skal få full tilgang på, nærmer seg målstreken.

Snart er Lucas-en i boks - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil.
Ikke alle rekker å feire ettårsdagen

Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

t: 23 05 80 00

Øvre Vollgate 11, PB 222 Sentrum
0103 Oslo
Org.nr.; 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

ffhb@ffhb.no

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
t: 23 05 80 00
Øvre Vollgate 11, PB 222 Sentrum
0103 Oslo
Org.nr.; 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

ffhb@ffhb.no

Innsamlingsprosent 2018

Utviklet av Imaker as