Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Illustrasjonsbilde: Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Høytider og merkedager kan for mange representere kontakt med sterke og vanskelige følelser. Flere forhold gjør at dette kan bli vanskelig. Når noe i livet skaper vanskelige følelser knyttet til frykt og tap, står disse i en smertefull kontrast til det som skulle ha vært en god opplevelse. Følelsene oppleves ofte også å være «upassende» fordi de ødelegger for andre. Foreningen for hjertesyke barn inviterer til webinar den 24. november kl 19 -20, hvor vi skal se nærmere på hvorfor det er slik, og hvordan vi kan forberede oss og ta litt mer styring og kontroll på denne type situasjoner.

Roar har bred erfaring fra å jobbe med mennesker i ulike bransjer og situasjoner, han har selv også opplevd på kroppen hvordan livet rammer. Roar er en erfaren kursholder og skaper alltid en vennlig, interessant og respektfull stemning – ispedd godt humør.
 
Han har hatt fokus på styrkebaserte tilnærminger i utviklingsarbeid, motivasjon og stressmestring. Han har fordypet seg i psykologien knyttet til traumer og sorg. Hans hovedprosjekt nå er å etablere en livsgledeskole der mennesker får mulighet til å undersøke sitt forhold til glede og bli inspirert til å velge en mental «diett» som er livsbejaende. På samme måte som vår kropp trenger belastning i form av trening, trenger vår «livsgledemuskel» også trening. Tanker fører ofte til følelser, og tanker har en tendens til å komme og gå uten vår kontroll. Ved å trene på og velge hvordan vi kan forholde oss til omstendighetene i våre liv, vil vi få mere kontroll på hvilke følelser som får prege oss.
 
Roar har embetseksamen i psykologi fra universitetet i Bergen, musikkstudier fra Universitetet i Trondheim og kokkeutdanning.
 
Likepersonutvalget i Foreningen for hjertesyke barn, ved Lisbeth, Kristin, Petter, Roger, Svanhild og Pia ønsker deg velkommen til webinar!
 

Del dette innholdet:

Aktuelt

Mie og Sebastian med FFH-genseren

FFHB-genseren er klar

Nå kan du strikke din helt egen FFHB-genser. Eller du kan strikke den til andre, kanskje til og med som en julegave. – Å ha en konkurranse hvor vi skulle lage en egen genser for FFHB, var en fantastisk god idé, dette ville jeg være med på. Genseren kan jo også være med på å fremme foreninga og saken, det liker jeg, sier opphavskvinnen til den nye FFHB-genseren, Anne Thoresen, som vant høstens strikkekonkurranse.

FFHB-genseren er klar - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Mye spennende aktivitet

Mye spennende aktivitet

- De siste årene har vært preget av korona og usikkerhet, både for oss i landsstyret og for alle våre medlemmer. Våre aktiviteter i denne perioden ble derfor svært preget av restriksjoner og begrensninger. Vi kunne dessverre ikke møtes fysisk i fellesskap så ofte som vi ønsker, og disse fysiske møtene er en grunnpilar i vårt virke. Jeg er likevel stolt over alt vi har fått til i perioden, med digitale arrangementer og konferanser, digital ungdomsleir, informasjonsmøter, digital opplæring og stor innsats med forskning og fag, sa styreleder fra forrige landsmøteperiode, Stig Flesland. Vedlagte rapport gir smakebiter fra noen av alle aktivitetene vi hadde i perioden 2020 og 2021.

Mye spennende aktivitet - les hele saken


Liten gutt som går i høstløv

Tildeling av støtte fra Foreningen for hjertesyke barn Forskningsstiftelsen 2022

- Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) har vært en viktig bidragsyter for å sørge for at forskning på barnehjerter tar steg fremover, og det ønsker vi fortsatt å være.. Vår visjon er at alle hjertebarn skal ha et godt liv. Forskning er et viktig virkemiddel for at vi skal nå vår visjon, og det er derfor en glede å dele ut 750.000 kroner til forskningsprosjekter som er innovative og som vi tror vil få stor betydning for hjertebarna fremover. Gratulerer til alle som har fått støtte, sier tidligere styreleder Stig Flesland, som var med da tildelingene ble besluttet!

Tildeling av støtte fra Foreningen for hjertesyke barn Forskningsstiftelsen 2022 - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2020

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as