Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Illustrasjonsbilde: Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Høytider og merkedager kan for mange representere kontakt med sterke og vanskelige følelser. Flere forhold gjør at dette kan bli vanskelig. Når noe i livet skaper vanskelige følelser knyttet til frykt og tap, står disse i en smertefull kontrast til det som skulle ha vært en god opplevelse. Følelsene oppleves ofte også å være «upassende» fordi de ødelegger for andre. Foreningen for hjertesyke barn inviterer til webinar den 24. november kl 19 -20, hvor vi skal se nærmere på hvorfor det er slik, og hvordan vi kan forberede oss og ta litt mer styring og kontroll på denne type situasjoner.

Roar har bred erfaring fra å jobbe med mennesker i ulike bransjer og situasjoner, han har selv også opplevd på kroppen hvordan livet rammer. Roar er en erfaren kursholder og skaper alltid en vennlig, interessant og respektfull stemning – ispedd godt humør.
 
Han har hatt fokus på styrkebaserte tilnærminger i utviklingsarbeid, motivasjon og stressmestring. Han har fordypet seg i psykologien knyttet til traumer og sorg. Hans hovedprosjekt nå er å etablere en livsgledeskole der mennesker får mulighet til å undersøke sitt forhold til glede og bli inspirert til å velge en mental «diett» som er livsbejaende. På samme måte som vår kropp trenger belastning i form av trening, trenger vår «livsgledemuskel» også trening. Tanker fører ofte til følelser, og tanker har en tendens til å komme og gå uten vår kontroll. Ved å trene på og velge hvordan vi kan forholde oss til omstendighetene i våre liv, vil vi få mere kontroll på hvilke følelser som får prege oss.
 
Roar har embetseksamen i psykologi fra universitetet i Bergen, musikkstudier fra Universitetet i Trondheim og kokkeutdanning.
 
Likepersonutvalget i Foreningen for hjertesyke barn, ved Lisbeth, Kristin, Petter, Roger, Svanhild og Pia ønsker deg velkommen til webinar!
 

Del dette innholdet:

Aktuelt

Frdrik Bentzen

Ny kommunikasjonsrådgiver på plass

1. mars begynte Fredrik Bentzen som kommunikasjonsrådgiver i Foreningen for hjertesyke barn. Fredrik har bakgrunn som manus- og tekstforfatter. Han er sprekkfull av idéer og gleder seg til å representere og løfte frem hjertebarn i alle aldre.

Ny kommunikasjonsrådgiver på plass - les hele saken


Atle Larsen

Nettseminar med jurist Atle Larsen

Onsdag 1. mars kl 19.30 – 20.30 inviterer vi til undervisning med jurist Atle Larsen om lover, forskrifter, rettigheter og ordninger som er relevante for barn med hjertefeil og deres foreldre/familier. Stikkord for innholdet er pleiepenger, stønader, avlastningsordninger, tilrettelegging i skole, fritak, saksgang, klagemuligheter mm

Nettseminar med jurist Atle Larsen - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom?

Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom?

Er du mellom 12 og 16 år og har en bror eller søster med en sykdom eller funksjonsnedsettelse? Da kan du og en av dine foreldre delta i et gruppetilbud som kalles SIBS-ONLINE. Dette er en onlineversjonen av SIBS, et gruppetilbud som er utviklet av Psykologisk institutt ved universitetet i Oslo og Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser. Målet med SIBS finne ut hva søsken trenger av informasjon og støtte som bror og søster til en med en sjelden diagnose og å gjøre foreldre bedre i stand til å gi den støtten som trengs. Du kan lese mer om SIBS på www.sibs.no.

Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom? - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2020

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as