Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Illustrasjonsbilde: Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Høytider og merkedager kan for mange representere kontakt med sterke og vanskelige følelser. Flere forhold gjør at dette kan bli vanskelig. Når noe i livet skaper vanskelige følelser knyttet til frykt og tap, står disse i en smertefull kontrast til det som skulle ha vært en god opplevelse. Følelsene oppleves ofte også å være «upassende» fordi de ødelegger for andre. Foreningen for hjertesyke barn inviterer til webinar den 24. november kl 19 -20, hvor vi skal se nærmere på hvorfor det er slik, og hvordan vi kan forberede oss og ta litt mer styring og kontroll på denne type situasjoner.

Roar har bred erfaring fra å jobbe med mennesker i ulike bransjer og situasjoner, han har selv også opplevd på kroppen hvordan livet rammer. Roar er en erfaren kursholder og skaper alltid en vennlig, interessant og respektfull stemning – ispedd godt humør.
 
Han har hatt fokus på styrkebaserte tilnærminger i utviklingsarbeid, motivasjon og stressmestring. Han har fordypet seg i psykologien knyttet til traumer og sorg. Hans hovedprosjekt nå er å etablere en livsgledeskole der mennesker får mulighet til å undersøke sitt forhold til glede og bli inspirert til å velge en mental «diett» som er livsbejaende. På samme måte som vår kropp trenger belastning i form av trening, trenger vår «livsgledemuskel» også trening. Tanker fører ofte til følelser, og tanker har en tendens til å komme og gå uten vår kontroll. Ved å trene på og velge hvordan vi kan forholde oss til omstendighetene i våre liv, vil vi få mere kontroll på hvilke følelser som får prege oss.
 
Roar har embetseksamen i psykologi fra universitetet i Bergen, musikkstudier fra Universitetet i Trondheim og kokkeutdanning.
 
Likepersonutvalget i Foreningen for hjertesyke barn, ved Lisbeth, Kristin, Petter, Roger, Svanhild og Pia ønsker deg velkommen til webinar!
 

Del dette innholdet:

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: Nå kan du betale kontigenten med Vipps!

Nå kan du betale kontigenten med Vipps!

I forrige uke sendte vi ut betalingsinformasjon på SMS til alle medlemmer som tidligere har fått giro i posten. Kontigenten for 2024 kan nå enkelt betales med Vipps. 

Om man har signert AvtaleGiro finner man kontigenten som vanlig i nettbanken. 

Nå kan du betale kontigenten med Vipps! - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Nordisk sommerleir 2024 avlyst

Nordisk sommerleir 2024 avlyst

Vi skulle etter planen arrangere Nordisk sommerleir sommeren 2024, men har etter grundige vurderinger kommet frem til at den dessverre må avlyses. Bakgrunnen for avlysningen er foreningens usikre inntektssituasjon, og de uforholdsmessig høye kostnadene som kommer med å arrangere en så omfattende leir. 

Norsk leir blir avholdt som planlagt, og vi skal gjøre alt vi kan for å sørge for en magisk sommeruke for våre ungdommer. Invitasjon er sendt ut, og vi håper at så mange som mulig blir med!

Nordisk sommerleir 2024 avlyst - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Nytt styre i Foreningen for hjertesyke barn konstituert

Nytt styre i Foreningen for hjertesyke barn konstituert

Gunnar Geirhovd har trukket seg som leder for Foreningen for hjertesyke barns landsstyre. Karina Indrearne er ny leder for landsstyret, og Kristin Mellingsæter er ny nestleder.

Vi takker Gunnar Geirhovd for hans solide og omfattende innsats for foreningen og for hjertebarnsaken gjennom svært mange år.>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: post@hjertebarn.no

Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2022

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as