Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Illustrasjonsbilde: Velkommen til webinar: Julehøytiden - kanskje en krevende tid?

Høytider og merkedager kan for mange representere kontakt med sterke og vanskelige følelser. Flere forhold gjør at dette kan bli vanskelig. Når noe i livet skaper vanskelige følelser knyttet til frykt og tap, står disse i en smertefull kontrast til det som skulle ha vært en god opplevelse. Følelsene oppleves ofte også å være «upassende» fordi de ødelegger for andre. Foreningen for hjertesyke barn inviterer til webinar den 24. november kl 19 -20, hvor vi skal se nærmere på hvorfor det er slik, og hvordan vi kan forberede oss og ta litt mer styring og kontroll på denne type situasjoner.

Roar har bred erfaring fra å jobbe med mennesker i ulike bransjer og situasjoner, han har selv også opplevd på kroppen hvordan livet rammer. Roar er en erfaren kursholder og skaper alltid en vennlig, interessant og respektfull stemning – ispedd godt humør.
 
Han har hatt fokus på styrkebaserte tilnærminger i utviklingsarbeid, motivasjon og stressmestring. Han har fordypet seg i psykologien knyttet til traumer og sorg. Hans hovedprosjekt nå er å etablere en livsgledeskole der mennesker får mulighet til å undersøke sitt forhold til glede og bli inspirert til å velge en mental «diett» som er livsbejaende. På samme måte som vår kropp trenger belastning i form av trening, trenger vår «livsgledemuskel» også trening. Tanker fører ofte til følelser, og tanker har en tendens til å komme og gå uten vår kontroll. Ved å trene på og velge hvordan vi kan forholde oss til omstendighetene i våre liv, vil vi få mere kontroll på hvilke følelser som får prege oss.
 
Roar har embetseksamen i psykologi fra universitetet i Bergen, musikkstudier fra Universitetet i Trondheim og kokkeutdanning.
 
Likepersonutvalget i Foreningen for hjertesyke barn, ved Lisbeth, Kristin, Petter, Roger, Svanhild og Pia ønsker deg velkommen til webinar!
 

Del dette innholdet:

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: Alt klart til skolestart?

Alt klart til skolestart?

Etter en lang sommerferie, kommer en av årets viktigste dager, (det er) skolestart! Noen skal møte opp for aller første gang, mens andre har rykket et hakk opp og skal begynne på nytt trinn, kanskje til og med på ny skole.

Noen gleder seg og har gjort det lenge, skolen er morsom og spennende og møtesmed forventning. For andre oppleves det som skummelt og krevende, og de siste dagene av ferien preges kanskje av engstelse for hvordan alt skal bli. For alle gjelder det samme – at det er lurt å være godt forberedt.

Alt klart til skolestart? - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Ledige plasser på Geilomo

Ledige plasser på Geilomo

Det er fortsatt ledige på plasser på fireukers 'hjerteopphold' på Geilomo i perioden 21. august - 15. september. Kanskje det er midt i blinken for ditt hjertebarn?
 
Kontakt leder Anne-Britt Foss på tlf. 32 09 50 00 for veiledning og mer informasjon.
 

Ledige plasser på Geilomo - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute

Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute

Mange av våre faste kjøpere og støttespillere får nå telefon fra vår gode samarbeidsparner Windmill, med spørsmål om å kjøpe neste års kalender fra Foreningen for hjertesyke barn. Vi vil takke alle som bidrar til vårt arbeid ved å kjøpe Hjertebarnkalenderen. Vi gjør oppmerksom på at kalenderen har fått nytt kontonummer på årets faktura.

Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: post@hjertebarn.no

Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2022

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as