Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Samtalegruppe for deg mellom 15-18 år

Illustrasjonsbilde: Samtalegruppe for deg mellom 15-18 år

Foreningen for hjertesyke barn inviterer deg mellom 15-18 år til å være med i gruppesamtaler helgen 25.-27.november på Villa Breen, en liten kjøretur fra Gardermoen. Vi dekker reise og opphold for deg som er medlem, og det blir satt opp transport mellom Gardermoen og hotellet. Samlingen starter fredag ettermiddag og avsluttes etter lunsj på søndag.

I gruppesamtalene diskuterer vi de temaene du ønsker å ta opp, og du velger helt selv hvor mye du vil dele og snakke om med de andre.

Du vil lære litt om selvfølelse og følelser, som vi knytter opp til temaer som blir tatt opp av dere. 

Kanskje har du lyst til å snakke om:
Skolen og trivsel, skolemestring, tilrettelegging, utdannelse, vennskap og relasjoner, fritid, fest, ensomhet, frykt, håpløshet, urettferdighet, å bli tatt på alvor, mobbing, operasjoner og sykehus, medisiner, smerter, slitenhet, utmattelse, psykisk og fysisk helse, gode opplevelse?

Vi tilbyr et felleskap hvor du kan dele utfordringer, begrensninger og erfaringer som du kanskje opplever knyttet til det å leve med hjertefeil. Samtalegruppen ledes av en utdannet terapeut, Merethe Holldorff, og to unge voksne med medfødt hjertefeil. Denne helgen møter du Lene og Morten. De har selv erfaring fra samtalegrupper, og egne erfaringer med å leve med hjertefeil. 

Har du spørsmål om arrangementet?
Ta kontakt med Pia M Bråss, fagsjef i FFHB.
Mail: pia@ffhb.no
Mobil: 90578580

Klikk her for å melde deg på.

Del dette innholdet:

Aktuelt

Frdrik Bentzen

Ny kommunikasjonsrådgiver på plass

1. mars begynte Fredrik Bentzen som kommunikasjonsrådgiver i Foreningen for hjertesyke barn. Fredrik har bakgrunn som manus- og tekstforfatter. Han er sprekkfull av idéer og gleder seg til å representere og løfte frem hjertebarn i alle aldre.

Ny kommunikasjonsrådgiver på plass - les hele saken


Atle Larsen

Nettseminar med jurist Atle Larsen

Onsdag 1. mars kl 19.30 – 20.30 inviterer vi til undervisning med jurist Atle Larsen om lover, forskrifter, rettigheter og ordninger som er relevante for barn med hjertefeil og deres foreldre/familier. Stikkord for innholdet er pleiepenger, stønader, avlastningsordninger, tilrettelegging i skole, fritak, saksgang, klagemuligheter mm

Nettseminar med jurist Atle Larsen - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom?

Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom?

Er du mellom 12 og 16 år og har en bror eller søster med en sykdom eller funksjonsnedsettelse? Da kan du og en av dine foreldre delta i et gruppetilbud som kalles SIBS-ONLINE. Dette er en onlineversjonen av SIBS, et gruppetilbud som er utviklet av Psykologisk institutt ved universitetet i Oslo og Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser. Målet med SIBS finne ut hva søsken trenger av informasjon og støtte som bror og søster til en med en sjelden diagnose og å gjøre foreldre bedre i stand til å gi den støtten som trengs. Du kan lese mer om SIBS på www.sibs.no.

Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom? - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2020

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as