Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Samtalegruppe for deg mellom 15-18 år

Illustrasjonsbilde: Samtalegruppe for deg mellom 15-18 år

Foreningen for hjertesyke barn inviterer deg mellom 15-18 år til å være med i gruppesamtaler helgen 25.-27.november på Villa Breen, en liten kjøretur fra Gardermoen. Vi dekker reise og opphold for deg som er medlem, og det blir satt opp transport mellom Gardermoen og hotellet. Samlingen starter fredag ettermiddag og avsluttes etter lunsj på søndag.

I gruppesamtalene diskuterer vi de temaene du ønsker å ta opp, og du velger helt selv hvor mye du vil dele og snakke om med de andre.

Du vil lære litt om selvfølelse og følelser, som vi knytter opp til temaer som blir tatt opp av dere. 

Kanskje har du lyst til å snakke om:
Skolen og trivsel, skolemestring, tilrettelegging, utdannelse, vennskap og relasjoner, fritid, fest, ensomhet, frykt, håpløshet, urettferdighet, å bli tatt på alvor, mobbing, operasjoner og sykehus, medisiner, smerter, slitenhet, utmattelse, psykisk og fysisk helse, gode opplevelse?

Vi tilbyr et felleskap hvor du kan dele utfordringer, begrensninger og erfaringer som du kanskje opplever knyttet til det å leve med hjertefeil. Samtalegruppen ledes av en utdannet terapeut, Merethe Holldorff, og to unge voksne med medfødt hjertefeil. Denne helgen møter du Lene og Morten. De har selv erfaring fra samtalegrupper, og egne erfaringer med å leve med hjertefeil. 

Har du spørsmål om arrangementet?
Ta kontakt med Pia M Bråss, fagsjef i FFHB.
Mail: pia@ffhb.no
Mobil: 90578580

Klikk her for å melde deg på.

Del dette innholdet:

Aktuelt

Mie og Sebastian med FFH-genseren

FFHB-genseren er klar

Nå kan du strikke din helt egen FFHB-genser. Eller du kan strikke den til andre, kanskje til og med som en julegave. – Å ha en konkurranse hvor vi skulle lage en egen genser for FFHB, var en fantastisk god idé, dette ville jeg være med på. Genseren kan jo også være med på å fremme foreninga og saken, det liker jeg, sier opphavskvinnen til den nye FFHB-genseren, Anne Thoresen, som vant høstens strikkekonkurranse.

FFHB-genseren er klar - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Mye spennende aktivitet

Mye spennende aktivitet

- De siste årene har vært preget av korona og usikkerhet, både for oss i landsstyret og for alle våre medlemmer. Våre aktiviteter i denne perioden ble derfor svært preget av restriksjoner og begrensninger. Vi kunne dessverre ikke møtes fysisk i fellesskap så ofte som vi ønsker, og disse fysiske møtene er en grunnpilar i vårt virke. Jeg er likevel stolt over alt vi har fått til i perioden, med digitale arrangementer og konferanser, digital ungdomsleir, informasjonsmøter, digital opplæring og stor innsats med forskning og fag, sa styreleder fra forrige landsmøteperiode, Stig Flesland. Vedlagte rapport gir smakebiter fra noen av alle aktivitetene vi hadde i perioden 2020 og 2021.

Mye spennende aktivitet - les hele saken


Liten gutt som går i høstløv

Tildeling av støtte fra Foreningen for hjertesyke barn Forskningsstiftelsen 2022

- Foreningen for hjertesyke barn (FFHB) har vært en viktig bidragsyter for å sørge for at forskning på barnehjerter tar steg fremover, og det ønsker vi fortsatt å være.. Vår visjon er at alle hjertebarn skal ha et godt liv. Forskning er et viktig virkemiddel for at vi skal nå vår visjon, og det er derfor en glede å dele ut 750.000 kroner til forskningsprosjekter som er innovative og som vi tror vil få stor betydning for hjertebarna fremover. Gratulerer til alle som har fått støtte, sier tidligere styreleder Stig Flesland, som var med da tildelingene ble besluttet!

Tildeling av støtte fra Foreningen for hjertesyke barn Forskningsstiftelsen 2022 - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2020

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as