Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Nytt landsstyre og ny leder i Foreningen for hjertesyke barn

Illustrasjonsbilde: Nytt landsstyre og ny leder i Foreningen for hjertesyke barn

NYTT: Her er det nye landsstyret for 2022 til 2024. Gunnar Geirhovd (til venstre, foran) leder de neste to årene av landsstyret til FFHB. Her sammen med resten av styret: Aina Svenning (region øst), Elin Simonsen (region sør), Kristin Mellingseter (region midt), May Britt Fredheim (region nord), Lisbeth Øksnes (region vest). Bakerste rad: Birgitte Christoffersen (vara region øst), Else Karin Løvmo (vara region midt), Petter Nymo (vara region nord). Karina Indrearne, som er valgt til nestleder, var ikke til stede. Heller ikke Turid Engen (vara region vest) og Gunn Inger Aasen (vara region sør). Foto: Baard Larsen

Nestleder Gunnar Geirhovd ble på landsmøtet på Hell siste helgen i oktober, klappet inn som ny leder av landsstyret.

Tekst: Baard Larsen, FFHB Aust-Agder

- Tusen takk for tillitten. Den varmer. Og tusen takk til Stig for innsatsen, ditt kloke hode, ditt varme vesen og din gode ledelse. Og så ønsker jeg samtidig velkommen til de nye tilskuddene til landsstyret, sa landsstyrets leder Gunnar Geirhovd til landsmøtet.

- Nå skal landsstyret fortsette det gode arbeidet som har blitt lagt ned, for å jobbe videre og stå på for hjertebarna våre, la Gunnar til.

Aktivitet
- Jeg håper at vi kommer tilbake til det aktivitetsnivået som vi hadde før pandemien. At det blir enda flere som deltar på aktiviteter og arrangementer fremover, til beste for hjertebarna våre. Og ta gjerne kontakt med andre fylkeslag, for å få innspill på gode ideer, sa Geirhovd videre.

Han erkjente at det er krevende tider vi er i for å drive med frivillighet, med  situasjonen som er både nasjonalt og internasjonalt. Vanskelige økonomiske tider i Norge, kombinert med krigen i Ukrania, gjør at det er usikkert og vanskelig for mange.

- Nå skal vi fortsette å få til noe bra i fellesskap, slik at barn og unge med medfødt hjertefeil, og deres pårørende, skal få et godt liv. Min oppfordring til dere i dag, er at dere tar fram strategien som landsmøtet har vedtatt. Og ser hva dere kan gjøre av dette lokalt, oppsummerer Gunnar Geirhovd.

I avslutningen av helgens landsmøte kunne Gunnar fortelle at han satt tilbake med en godfølelse. Landsstyrets leder er glad for at det fortsettes med en kombinasjon av stabilitet og nye krefter som kommer inni så vel i landsstyret som i andre utvalg. For kontinuitet er noe av det Gunnar Geirhovd mener er viktig.

Spent
- Jeg kjenner på litt kribling, når jeg etter fire år som regionrepresentant og så fire år som nestleder, skal bli leder av landsstyret. Men jeg vet hva jeg går til. Vi i styret kjenner hverandre godt, så selv om jeg er spent på hvordan det skal være å rykke opp, så er jeg trygg på at dette blir bra. Det er en solid gjeng som kan gjøre hverandre gode, sier Gunnar etter at landsmøtet er slutt.

- Det er veldig mange nye delegater i år. Hva tenker du om den endringen?

- For landsstyrets del er det ikke store endringer, men jeg ser at det er mange nye som er kommet inn i fylkeslagene det siste året. Og det tenker jeg er veldig bra. At vi får en kombinasjon av nye tanker og nye krefter, sammen med kontinuitet og stabilitet. Tidligere har vi ikke hatt så mange på landsmøtene som er nye delegater, bare et par-tre stykker. I år er nesten en tredjedel av de 58 delegatene ferske i landsmøtesammenheng. Det tror jeg blir en god miks, svarer Geirhovd.

- Jeg er ikke så opptatt av hvem det er som kommer inn i styrer og komiteer. For meg er det viktigste at de vil gjøre en innsats for hjertebarna, har engasjement for saken, og vil bidra, sammen med resten av fylkeslaget og landsstyret, til å jobbe for at alle hjertebarn skal ha det best mulig. Vi har mange veteraner i foreningen, og kombinert med påfylle av nye og yngre krefter, tror jeg dette skal bli veldig bra, legger landsstyrets leder Gunnar Geirhovd til.

Gunnar Geirhovd

OPPRYKK: Etter to periode á to år som regionsrepresentat, og siste to periodene som nestleder, blir nå Gunnar Geirhovd leder neste to årene av landsstyret til FFHB. Foto: Baard Larsen

Del dette innholdet:

Aktuelt

Illustrasjonsbilde: Alt klart til skolestart?

Alt klart til skolestart?

Etter en lang sommerferie, kommer en av årets viktigste dager, (det er) skolestart! Noen skal møte opp for aller første gang, mens andre har rykket et hakk opp og skal begynne på nytt trinn, kanskje til og med på ny skole.

Noen gleder seg og har gjort det lenge, skolen er morsom og spennende og møtesmed forventning. For andre oppleves det som skummelt og krevende, og de siste dagene av ferien preges kanskje av engstelse for hvordan alt skal bli. For alle gjelder det samme – at det er lurt å være godt forberedt.

Alt klart til skolestart? - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Ledige plasser på Geilomo

Ledige plasser på Geilomo

Det er fortsatt ledige på plasser på fireukers 'hjerteopphold' på Geilomo i perioden 21. august - 15. september. Kanskje det er midt i blinken for ditt hjertebarn?
 
Kontakt leder Anne-Britt Foss på tlf. 32 09 50 00 for veiledning og mer informasjon.
 

Ledige plasser på Geilomo - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute

Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute

Mange av våre faste kjøpere og støttespillere får nå telefon fra vår gode samarbeidsparner Windmill, med spørsmål om å kjøpe neste års kalender fra Foreningen for hjertesyke barn. Vi vil takke alle som bidrar til vårt arbeid ved å kjøpe Hjertebarnkalenderen. Vi gjør oppmerksom på at kalenderen har fått nytt kontonummer på årets faktura.

Hjertebarnkalenderen 2024 er nå ute - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: post@hjertebarn.no

Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2022

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as