Du er her: HjemAktuelt
Aktuelt
 

Likepersonskurs 26. - 28. august 2022

Illustrasjonsbilde: Likepersonskurs 26. - 28. august 2022

Likepersonarbeid og likepersonstøtte er et viktig tilbud i FFHB. En Likeperson må være både skolert og godkjent, for å kunne gi best mulig støtte til andre medlemmer. Kunne du tenke deg å bli likeperson, eller å finne ut om dette er noe for deg? Meld deg på likepersonskurset 26. - 28. august 2022 på Quality Hotel Olvasgaard på Skjetten her.

Programmet fram mot godkjenning som likeperson består av to kurs, både et introduksjonskurs og et videregående kurs. Du kan gå begge kursene i høst, eller du kan gå på et introduksjonskurs og melde deg på et videregående kurs senere. Kursene gir deg en mulighet til å bli kjent med likepersonrollen, likepersontjenesten, og til å finne ut om dette er noe du ønsker å engasjere deg i.

En Likeperson må være både skolert og godkjent, for å kunne gi best mulig støtte til andre medlemmer. Samtidig har likepersonen også behov for god opplæring og en systematisk støtte i sitt likepersonvirke. 
 

I høst arrangerer vi både et introduksjonskurs og et videregående kurs. Du kan gå begge kursene i høst, eller du kan gå på et introduksjonskurs og melde deg på et videregående kurs senere. Kursene gir deg en mulighet til å bli kjent med likepersonrollen, likepersontjenesten, og å til å finne ut om dette er noe du ønsker å engasjere deg i.

Kursdatoer
Introduksjonskurs 26.-28. august - påmelding her.
Videregående kurs 18.-20. november - mer informasjon senere i høst.

Påmeldingsfrist til introduksjonskurset er 18.august.

Les hele invitasjonen her:

Invitasjon til likepersonskurs høsten 2022

Del dette innholdet:

Aktuelt

Frdrik Bentzen

Ny kommunikasjonsrådgiver på plass

1. mars begynte Fredrik Bentzen som kommunikasjonsrådgiver i Foreningen for hjertesyke barn. Fredrik har bakgrunn som manus- og tekstforfatter. Han er sprekkfull av idéer og gleder seg til å representere og løfte frem hjertebarn i alle aldre.

Ny kommunikasjonsrådgiver på plass - les hele saken


Atle Larsen

Nettseminar med jurist Atle Larsen

Onsdag 1. mars kl 19.30 – 20.30 inviterer vi til undervisning med jurist Atle Larsen om lover, forskrifter, rettigheter og ordninger som er relevante for barn med hjertefeil og deres foreldre/familier. Stikkord for innholdet er pleiepenger, stønader, avlastningsordninger, tilrettelegging i skole, fritak, saksgang, klagemuligheter mm

Nettseminar med jurist Atle Larsen - les hele saken


Illustrasjonsbilde: Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom?

Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom?

Er du mellom 12 og 16 år og har en bror eller søster med en sykdom eller funksjonsnedsettelse? Da kan du og en av dine foreldre delta i et gruppetilbud som kalles SIBS-ONLINE. Dette er en onlineversjonen av SIBS, et gruppetilbud som er utviklet av Psykologisk institutt ved universitetet i Oslo og Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser. Målet med SIBS finne ut hva søsken trenger av informasjon og støtte som bror og søster til en med en sjelden diagnose og å gjøre foreldre bedre i stand til å gi den støtten som trengs. Du kan lese mer om SIBS på www.sibs.no.

Hva fungerer for søsken til barn med diagnoser og sykdom? - les hele saken>> Se alle nyheter

Gi din støtte til barnehjertesaken!

Hver dag fødes det barn med hjertefeil. Ikke alle får oppleve ettårsdagen sin. Din støtte redder liv. Og gir flere et bedre liv.

Vipps 112519

Gi en gave

Bli fastgiver

FFHB

Om hjertefeil > Bli medlem > Støtt oss > Om oss >

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn

Telefon: 23 05 80 00

E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

 

Kontakt

Foreningen for hjertesyke barn
Telefon: 23 05 80 00
E-post: ffhb@ffhb.no
Besøk: Schweigaards gate 12, 0185 Oslo
Post: PB 222 Sentrum, 0103 Oslo
Org.nr.: 870 430 922

Kontonummer: 3000 19 32000

Innsamlingsprosent 2020

Illustrasjon: Innsamlingsprosent 2020
Utviklet av Imaker as